Ce este Servicii Brașov?

Este o platformă digitală, un catalog de furnizori locali din Brașov și împrejurimi.

De unde v-a venit ideea?

În primul rând ținem să precizăm că ideea de catalog de firme nu ne aparține, mai sunt multe platforme asemănătoare, însă multe din ele devenit prea comerciale. Mulți furnizori nu sunt atent verificați și sunt listați doar pentru că plătesc un abonament pe platforma respectivă. Noi vrem să schimbăm acest lucru și nu vom acceptă parteneri care nu sunt verificați.

De-alungul anilor și noi că și mulți dintre voi ne-am lovit de problema găsirii unui specialist bun, unui meșter priceput și onest. Așa ne-a venit ideea să-i listăm pe toți într-un loc, cel puțîn pe cei cu care noi am colaborat și am fost multimiti de rezultate., astfel încât să împărtășim ideea cu voi.

Chiar dacă in acest moment nu avem foarte multe servicii listate, vom continua căutarile si vom selecta în continuare firme specializate tehnic, din mai multe domenii de activitate, pentru ca tu să poți găși ușor și să fii sigur că închei o colaborare cu o firma de încredere.

Aceeptati furnizori din orice domeniu?

În principiu da, nu avem nici o problemă cu activitatea Dvs. Însă fiind un catalog de firme exclusivist, cu locuri limitate va trebui să ne întâlnim și să prezentați afacerea înainte de a o lista. vom face și căutări în mediu digital, recenzii și este bligatoriu să fiți din zona Brașov.