Sisteme paratrasnet profesionale PDA – Art Construct

Deținem toate atestările și certificatele corespunzătoare domeniului său de activitate, având o experiență în domeniu încă din anul 1989. Cu o echipă dinamică, firma noastră satisface cele mai mari exigențe, oferindu-vă nu numai echipamentele, ci și consultanță în alegerea paratrăsnetelor.

Montaj paratrasnete
Montaj prin personal de specialitate, cu înaltă calificare în domeniu.

Vânzare echipamente de protecție
Vindem echipamente de protecție împotriva trăsnetelor.

Vânzare Paratrăsnete PDA
Vă oferim sisteme profesionale de paratrăsnete marca Schirtec.

Siguranța ta este cea mai importantă! Nu ezita și instalează-ți acum un paratrasnet PDA de cea mai înaltă calitate, marca Schirtec. Cu noi beneficiezi de accesorii și montaj profesional.

Ai nevoie de un sisteme de paratrasnet tip PDA?

Contactează firma Art Construct

 Sisteme paratrasnet PDA

 Sisteme paratrasnet PDA

 Sisteme paratrasnet PDA

 Sisteme paratrasnet PDA

Telefon
0740 169 208

Persoana de contact
Silviu Pop

Înscriere firmă în Servicii Brașov

Serviciile noastre de promovare online vă ajută să vă creșteți vizibilitatea în mediul online și să câștigați mai mulți clienți. Am înființat această platformă/serviciu pentru sprijini firmele serioase din România, care merită să fie cunoscute pentru calitatea serviciilor pe care le oferă și pentru seriozitatea cu care își onorează contractele. Promovăm firme serioase, furnizori care sunt verificate de către noi. Pentru a ne cunoaște mai bine vizitați și pagina DESPRE NOI, iar pentru înscriere firmă în catalogul nostru online sau mai multe detalii nu ezitați să ne contactati.