ÎNCHIRIERI NACELE BRAȘOV

Închirieri nacele Brașov si platforme autoridicatoare cu regim maxim de lucru cuprins între 12 și 60 metri, pretabile pentru orice tip de lucrare la înălțime.

CS Toro Sprint SRL
Brașov și împrejurimi, cu posibilitatea de deplasare oriunde la nivel național.

Servicii
Servicii profesionale de închirieri nacele cu regim de lucru cuprins între 12 și 60 metri.

Nacele autorizate
Deținem nacele verificate și autorizate ISCIR, personal calificat, instruit și specializat.

Activitatea firmei CS TORO SPRINT SRL se desfășoară atât local în Brașov și împrejurimi cât și la nivel național. Dispunem de parc propriu de nacele verificate și autorizate ISCIR, personal calificat, instruit și specializat în folosirea platformelor de lucru la înălțime.

De asemenea deținem o vastă experiență în acest domeniu de activitate. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu o gamă variată de platforme și nacele speciale pentru lucru la înălțime. Toate platformele noastre pot fi folosite atât în lucrări industriale, alpinism utilitar cât și în domeniul construcțiilor civile pentru o gama variată de lucrări.

Închirierea utilajelor este soluția optimă pentru realizarea de lucrări la înălțime, de la cele mai simple până la cele mai complexe.

Ai nevoie de o nacelă?

Contactează firma CS TORO SPRINT SRL

Adresa WEB
nacelebrasov.ro

Telefon
0776 181 099

Persoana de contact
Cosma Sorin

Galerie fotografii nacele Brașov

Având în vedere că timpul este o resursă foarte importantă în ziua de azi, un serviciu de închirieri nacele Brașov este o opțiune potrivită pe care o puteți avea în vedere. Un astfel de serviciu este util din multe puncte de vedere, el fiind alegerea cea mai bună pentru orice persoană sau firmă care dorește să beneficieze de intervenții rapide și sigure pentru lucrul la înălțime. Optând pentru închirierea unei nacele veți avea parte de servicii de calitate și vă veți bucura de toate avantajele oferite de profesioniștii în acest domeniu.

Închirieri nacele Brașov

Avantaje

În primul rand, dacă trebuie să lucrați la înălțime, știți deja că organizarea poate fi destul de dificilă și timpul de lucrul este unul destul de mare, iar riscul accidentărilor este și el unul mult mai crescut în cazul personalului. Acesta este și motivul pentru care un de serviciu de închirieri nacele Brașov poate fi cea mai bună soluție pentru lucrările la înălțime. Din fericire, tehnologia vine în ajutorul nostru, de aceea acest serviciu de nacele de închiriat poate fi o opțiune pe care trebuie să o luați în considerare.

Metoda clasică precum montarea unei schele este destul de anevoiasă, riscantă, necesită aprobări și mult prea costisitoare din punct de vedere economic. Este important ca accesul la înălțimi să fie unul cât mai facil, rapid, de aceea ar trebui să aveți în vedere și nacele, astfel încât să înlocuiți cu succes schela. Nacela este o platformă de lucru aerian ce permite lucrarea la înălțime. Nacela este folosită în general în construcții, dar ea are și alte întrebuințări la fel de utile.

Nacela se mai folosește și în toaletarea arborilor, montaj sau spălare geamuri, reparații fațade clădiri și multe altele. Din ce în ce mai multe persoane din numeroase industrii au început să se bucure de diversele intervenții facilitate prin folosirea nacelelor. Ele sunt folosite în zone greu accesibile pentru schimbări de burlane, reparații acoperișuri, dar și coșuri. Fiind cunoscută și ca nacelă PRB, ea mai oferă și avantajul faptului că se poate roti la 360 de grade. Acest avantaj este important, el permițând personalului să se miște mult mai ușor și oferindu-i în același timp și siguiranta accesului unor zone mai dificile. Un alt avantaj al nacelei este că aceasta este susținută de un braț telescopic ce ajuta la mișcarea pe înălțime sus și în lateral.

nacele Brașov

Alegerea unui serviciu de nacele Brașov

Nacela oferă așadar o eficiență sporită de lucru, de aceea acest utilaj este și unul la mare căutare. Trebuie să știți totuși că în ceea ce privește costurile de achiziție, autorizare, dar și întreținere, acestea sunt destul de mari, de aceea dacă o folosiți ocazional trebuie să vă gândiți bine dacă această achiziție este sau nu opțiunea cea mai bună pentru voi. Serviciile de închirieri de nacele oferă și posibilitatea folosirii acestor utilaje chiar și pentru lucrările ocazionale.

Nacela este apreciată pentru că oferă acces în diverse locuri și oferă siguranță la locul de muncă. Nacela oferă și un raport foarte bun în ceea ce privește calitatea/preț. Montarea unei schele, dar și folosirea mijloacelor nesigure de lucru la înălțime sunt aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când vorbim despre timpul consumat.

Închirieri nacele Brașov

O nacelă vă ajuta în lucrari precum:

Lucrări instalații electrice aeriene
Lucrări iluminat public și stradal
Montaj și întreținere reclame luminoase
Montaj, lăcuit, vopsit pazie, grinzi
Montaj sau spălare geamuri
Toaletare arbori
Montaj paratrăsnet, antene
Montaj instalații luminoase
Întreținere și reparații fațade clădiri
Întreținere și reparații balcoane, izolații
Întreținere și reparații aparate aer condiționat
Montări și curățare jgheaburi sau pervaze

Contact CS TORO SPRINT SRL

Adresa WEB
nacelebrasov.ro

Telefon
0776 181 099

Persoana de contact
Cosma Sorin

Înscriere firmă în Servicii Brașov

Serviciile noastre de promovare online vă ajută să vă creșteți vizibilitatea în mediul online și să câștigați mai mulți clienți. Am înființat această platformă/serviciu pentru sprijini firmele serioase din România, care merită să fie cunoscute pentru calitatea serviciilor pe care le oferă și pentru seriozitatea cu care își onorează contractele. Promovăm firme serioase, furnizori care sunt verificate de către noi. Pentru a ne cunoaște mai bine vizitați și pagina DESPRE NOI, iar pentru înscriere firmă în catalogul nostru online sau mai multe detalii nu ezitați să ne contactati.